Witajcie, Czy komuś też już paypal blokuje płatności od kupujących ponad miesiąc?!
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
10-11-2013 19:09
Witajcie, Czy komuś też już paypal blokuje płatności od kupujących ponad miesiąc?! Zweryfikowalam karte kolejyn raz, myslalam ze juz problem sie skonczy. Strasznie mnie to wkurza i mam ogromną ochotę podziękować ebayowi za taki wspaniały portal aukcyjny , ktory juz nie raz mnie wkurzył!!
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (1)
Odpowiedzi (1)
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
13-11-2013
13:56
No ale PayPal pisze na stronach pomocy ze moze:
Paypal może tymczasowo zablokować płatność za przedmioty sprzedane w serwisie eBay.
Powodem kłopotów konta jest procedura serwisu PayPal, który ma możliwość wstrzymania środków na 21 dni.
Prawdopodobne przyczyny blokady:
- Działasz w serwisie eBay krócej niż 6 miesięcy, a przy tym prowadzisz ograniczoną działalność handlową, jako sprzedający.
- Twój wynik opinii w serwisie eBay wynosi mniej niż 100, a Twoje dotychczasowe działania nie wskazują na dobre wywiązywanie się ze zobowiązań.
- Co najmniej 5% Twoich transakcji powoduje niezadowolenie kupujących.
- Średnia Twoich Szczegółowych ocen sprzedającego wynosi mniej niż 4,5.
- Liczba Szczegółowych ocen sprzedającego uzyskanych przez Ciebie w ciągu ostatnich 12 miesięcy wynosi mniej niż 20.
- Wystawiasz przedmiot w jednej z kategorii podwyższonego ryzyka, takich jak gry wideo, telefony komórkowe, komputery, sprzęt RTV i AGD.
Poniżej strona pomocy serwisu PayPal, na której powyższe informacje są opisane
0
Podziękowań