23-07-2013 11:53
Witam,
Chcę aktywować konto sprzedawcy telefonicznie, wtedy też ten numer stanie się głównym numerem kontaktowym dla mojego konta, a tego nie chcę, po prostu tak być nie może, bo ten numer stacjonarny jest wykorzystywany tylko do faxów. Chcę mieć kontakt telefoniczny w aukcjach, na koncie na moją komórkę. Pytanie czy mogę dokonać aktywacji/weryfikacji konta sprzedawcy telefonicznie poprzez numer stacjonarny, a potem będzie możliwość zmiany tego " głównego numeru kontatkowego " ze stacjonarnego na komórkowy ?
Proszę o szybką odpowiedź 🙂
Z góry dziękuję.
Mozesz zmieniac numer tel i adres kiedy tylko chcesz.Dla pewnosci zadzwon do Ebay Polska,W przeciwienstwie do Alledno do Ebaya mozna zadzwonic.Powodzenia
Chyba sie pospieszylem z tym numerem tel.Nie moge go znalezc .(moze nie ma)Jezeli jest formularz to zadaj im te same pytania co tutaj.Moze w Europie sa inne zasady dlatedo nie chce mieszac.Ja np mieszkam w Toronto Canada mam zarejestrowanego Ebaya w US ale jak otwieralem sklep to bylem zarejestrowany w Kanadzie.Aby sprzedawac na ebay.com musisz miec co najmniej 10 pozytywnych komentarzy(ale jak napisalem wczesniej najlepiej to zweryfikowac z Ebay .pl)-musisz cos kupic i tak uzyskasz pozytywne komentarze.Sprzedaz na Ebay.com ma swoje plusy i minusyPlusy -ludzie z calego swiata tam wchodza -niskie ceny i nie ma VATu !!!!! Minusy to to ze bardzo duzo osob nie chce sprzedawac poza granice US (Co z tego jak sa fajne rzeczy jak ci nie wysle i nic mu nie mozesz zrobic)
No i ostatnia to to ze nawet jak bedziesz mial cos na sprzedaz to Amerykanie bardzo malo kupuja spoza granic US Ja jak sprzdaje moje rzeczy to oni nawet nie wiedza ze mieszkam w Kanadzie.Sprobowac warto ,a co wyjdzie to nikt nie wie.No i na koniec -jezeli jestes zainteresowany zakupami w US ( a naprawde warto) to so inne drogi aby sprzedawca nie wiedzial ze chcesz kupic z Plski.
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |