zwrot pieniedzy

To co teraz jeszcze raz mam zapłacic te 9,99 a on znowu mi zwruci bo on mi napisal ze lacznie mam zapłacic 18,59 ale jak? jak przez paypal jest 9,99 i niemoge dodać tych 8,60 ja juz zgupiałem co ja mam zrobić?

Zaakceptowane rozwiązania (1)

Zaakceptowane rozwiązania (1)

jesli Ci odpowiada to niech ponownie przesle Ci fakture/rachunek ze zaktualizowanym kosztem wysylki

w sumie to powinna go obowiazywac pierwotna kwota z bezplatna wysylka - jakby kazdy zaczal tak kombinowac i zmieniac warunki to ciekawe czy jemu to by sie podobalo... olac dziada

mozecie te znulowac transakcje http://pages.ebay.pl/help/sell/cancel-transaction-process.html

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

kris - sprzedawca przy wystawianiu opini po prostu nie ma okienka NEGATYW ma tylko pozytyw albo wystaw opinie póżniej a ty jako kupujący masz do wystawienia NEGATYW , NEUTRAL I POZYTYW i sestaw gwiazdek żeby ocenic transakcje. ON CI NEGATYWA DAC NIE MOŻE bo system na to nie pozwala

kris- NIC nie dopłacac bo kupiłeś dlatego że bezpłatna wysyłka tak napisac do cwaniaczka . Mnie jak byłem tu ,,młody" to niemiec w h... zrobił bo z nim dyskutowałem i zgodziłem się na zapłate przelewem i nie dośc że cwaniaczek kilka zł mniej przesłał to jeszcze ja pokryłem koszt tego przelewu a że byłem sprzedającym no to bałem się negatywa a że mała kwota to mu wysłałem.

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay