problem ze sprzedaza!!!!!!!!1

Witam wszystkich i blagam o pomoc!! 😞

Mialam kiedys konto na ebay jak mieszkalam w UK. Dzisiaj to konto skasowalam i otworzylam nowe z polskim adresem. Powiazalam je rowniez z kontem paypal wiec wszystko wyglada wporzadku ale nie.... Probowalam wystawic przedmiot na sprzedaz i za kazdym razem jak dusze sprzedaj to pokazuje mi sie login z konta, ktore jest zgloszone do usuniecia (pokazuje sie strona do zalogowania i jak zmieniam stary login na nowy to pokazuje blad!!)

Prosze o pomoc, poniewaz juz sama nie wiem co robic :(((

W tej chwili nie możesz korzystać z tej opcji. Tylko użytkownicy, których walutą rozliczeniową jest euro, mogą korzystać z płatności kartą kredytową!!!

Bede bardzo wdzieczna za jakakolwiek pomoc (dodam tylko, ze w UK korzystalam z ebay-a przez prawie 5lat i nigdy nie mialam takich problemow 😕

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Angie

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

wyczysc cookies, sprobuj w innej przegladarce + sprawdz info na stronie http://pages.ebay.pl/help/account/closing-account.html

'Czy moje konto zostanie zamknięte natychmiast?

Nie. Zanim Twoje konto zostanie zamknięte musimy sprzawdzić, czy wszelkie dokonane przez Ciebie transakcje zostały sfinalizowane.

W tym czasie nie możesz licytować, kupować i wystawiać przedmiotów ani zmieniać swoich informacji kontaktowych, ale wciąż masz dostęp do informacji o swoim koncie.

Po upływie tego okresu otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem zamknięcia Twojego konta.'

byc moze to powoduje te problemy...

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay