08-01-2012 15:46
Kupiłem przedmiot, wybrałem opcje zapłaty przelewem
Nigdzie nie mma żadnej informacji o numerze konta, nigdzie nie ma opcji zapłać, nie wiem co zrobić aby zapłacic za przedmiot ;/
jeśli sprzedawca w tym sobie nie poradzi,
to napisz mu aby zalogował się do swojego paypala i wejdzie w zakładkę zażądaj zapłaty nast. jeszcze raz zażądaj zapłaty, nast. wpisze Twój adres e-amil zarejestrowany na paypal (tylko wcześniej mu go napiszesz) kwotę i zaznaczy że jest towar i wyśle
nast. Ty zalogujesz się na swoim paypal i będziesz miał gotowy button do zapłaty
Wchodziłem w historie, ciągle nie ma żadnej opcji do zapłaty. Nie wiem już sam, może być to od tego że wybrałem sposób zapłaty przelewem ? Na dole strony jest napoisane ze przelew jest niedostępny a na górze Płatności: PayPal, Przele. Co robić ???
wchodzisz w zakładkę działania a nast. masz historia zakupów i tam bedzie ten przedmiot ewentualnie rozwiń listę
zapłać paypalem mimo tego, że kupiłeś od Polaka
bo w razie zaginięcia towaru lub nie wysłania przez kupującego nie bedzie możliwości odzyskania kasy tylko policja
robisz to tak, że rejestrujesz się na www.paypal.pl/pl a nast. zakładka dodaj środki
Ze strony aukcji, poo zalogowaniu, popros sprzedawce o przyslanie rachunku - jest tam przycisk do tego celu.
Kiedys tak bylo i widac ze wciaz nie naprawili - po nacisnieciu metody zaplaty nie mozna tego zmienic a jesli wybierzesz przelew a sprzedawca nie akceptuje to faktycznie nielatwo samemu z tego wyjsc
Gdy wchodze na strone przedmiotu który kupiłem, nie ma żadnej opcji zapłać. Jak mam za to zapłacić ?
No tak, ale nigdzie nie ma opcji zapłacj, na paypal dzisiaj dostarły środki z których chciałbym zapłacic za ten pzredmiot, ale nie widze nigdzie takiej opcji.