sprzed.ANULOWAŁ FAKTURĘ i wystawił drugą taką samą,??????
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
19-04-2012 09:22
pomocne mi tu ludziki znowu proszę o radę!!!!
ciag dalszy tej głupiej Amerykanki
po ost.mailu babka sie odezwała i zapytała czy chcę zwrot całej kasy czy jeszcze raz wysyłkę, przy czym nagle się okazało ze oan moze jednak wysłac priorytetmz trackingiem do drzwi samego domu , ja jednak odmówilam i zaadałam całej kasy, ta odpowiedział ze potrzebuje kilka godzin zeby doładowac konto( juz to jest dziwne, bo ja robie to w 10 min) przy czym nagle dodała, ze jedna z tych zaginionych? odnalezionych cudownie przesyłek? juz sama nie wiem o co jej chodzi jest jednak w drodze w mnie!!!! i ze musi to spr.
znowu milczała, odezwała sie nocą i teraz tak...anulowała moją fakturę za rzeczy które kupiłam 6 kwietnia,oddała za to kasę na paypal, napisała ze te rzeczy są juz w drodze do mnie i beda w tym tygodniu bo tak mówi jej tracking, po czym na te same rzeczy wystawiłą drugą taką samą fakturę
oczywiscie nie wspomniała ani nie oddała kasy za przesyłkę z 23 marca ani za tą spsred 2 miesiecy o która otwarłam i zamknęłam spór nie mając nadal przesyłki, wiecie 🙂
teraz co dalej z tym zrobic????po co ona anulowała te transakcję? oddała kasę za cos co rzekomo opusciło jej dom? zaraz wystawiła nowa taką samą fakturę?
teraz dalej - ja nie mam zamiaru zapłacic jej za te rzeczy dopóki nie dostanę ich do domu, czy ebay zablokuje mi konto? przy tych pozycjach nadal jest link rozwiąz problem i przekierowuje mnie do centrum rozstrzygania sporu na ebay, paypal powiedzial ze to teraz nie ich rola, ona kasę za tę jedną trans zwróciła
dzis otwieram przeciw niej spór na paypalu o tę przesyłkę z marca, tak sobie pomyslałam, ze jak ona nie odda mi kasę za tę wysyłkę z lutego gdze zamnęłam spór to tam było $100, teraz ona oddała mi $50 za te rzeczy z 9kwietnia które niby są w drodze( jak spr, na stronie poczty nic sie nie zmieniło-ciagle jest tylko elektr,zgłoszenie do wysyłki, to skąd ona wie ze to będze u mnie juz teraz?) to najwyzej bede stratna tylko $50, tylko co na to ebay? mam ochotę zaszkodzic tej babie jak tylko się da, to jest sprytna amerykanska wredna baba!
mam nadzieję, ze cos z tego zrozumieliscie i proszę o radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
własne dostałam od niej 5 błagalnych maili o dobrowolne zamknięcie sporu, oczywiscie tego nie zrobię, pani sie zali ze paypal i ebay tez zablokowali jej konto a ebay ja wlasnie "investigation" i jesli tego nie zrobie oczywiscie ona straci tysiece dolców premii, no i oczywiescie jest zdziwiona ze wszystkie jej przesyłki dochodzą tylko do mnie zaginęły az 4,ja sie nie dziwię, jak sie nie wysyła to jak moga dojsc?")