POMOCY!!!

Witam mam pytanie zakupiłam telefon,tzn wygrałam aukcje poniewaz nikt nie licytował wygrałam telefon za 1 zł plus 25 wysylka taka kwote wysłałam przez payPal... Po czym sprzedający odpsial mi ze nie sprzeda tego telefonu za 1 zl i minimalna cena jaka go interesuje to 400 zł i że jezeli sie zdecyduje zebym dosłala mu an konto i onm od razu wysyla telefon wiec mu przeslałam ...Po czym w czwartek 22.12 mial mi wyslac telfon powiedzial ze przeprasza i nie mial czasu i wysle go nastepneg dnia 23.12, po czym tego 23.12.oznaczyl przedmiot jako wyslany.Paczka jest z ostroleki a ma isc do Warszawy ,i do dnia dzisiejszego jej nie ma ;/ Porpsoilam goo o nr przeylki to nie odpisał a wczoraj usunol konto na Ebay...Co robic czy to mozliwe zeby przesylka tak dlugo szla z odelglosci okolo 110 km? Czy ma wplyw na to ze byla wyslana dzien przed wigilia?

Pokaż cały temat
Dzięki Wam ,) napewno tak tego nie zalatwie Wgl zauwazylam na paypal że przy wyslanej płatności do niego mam "potwierdz odbiór"nigdy czegos takiego nie miałam Czy to on ustawił ,Czy ebay automatycznie?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay