Problem z odzyskaniem platnosci po zwrocie

amisze21
Użytkownik

Witam kupilem telefon komorkowy zaplacilem za niego pay pal. Telefon przyszedl okazal sie jednak nie sprawny calkowicie wiec go pdeslalem a sprzedajacy zwrocil mi czesc pieniedzy jakies 75% pay pal-em. Co mam zrobic aby odzyskac calosc. Dodam ze nie zaznaczal iz nie przyjmuje zwrotow.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

sprawdz czy mozesz odzyskac pozostala czesc czyli zaloguj sie na paypal, wejdz w szczegoly (tego przedmiotu) zjedz belka w dol i tam masz podlinkowane (jesli nie minelo 45 dni od momentu klikniecia w kup teraz) lub zadzwon na infolinie paypal, jeśli mieszkasz w uk mozesz zadzwonic na podany numer na polska infolinie paypala

zaloguj sie na paypal, na samym dole masz kontakt a z prawej wybierasz zadzwon do nas i podajesz kod zabezpieczajacy wazny godzine

a sprzedajacemu negatywny feedback, zwrotnego nie dostaniesz, dostaniesz co najwyzej pozytywa

czy dla tego przedmiotu otwierales juz spor w centrum rozstrzygania i tam uzgodniliscie ten zwrot przedmiotu i kasy?

czy sprzedawca zwrocil Ci caly koszt, czy koszt przedmiotu bez kosztu wysylki?

ja bym sie tak od razu nie spieszyl z tym negatywem, bo przeciez wieksza czesc kasy dostales

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań