PayPal nie realizuje zapłaty

vinyl9999
Użytkownik

Coś się stało, bo od około miesiąca nie mogę realizować płatności poprzez PayPal. Wyrzuca mi jakiś idiotyczny kod błędu 10417, że niby nastąpiła próba zalogowania sie do nieaktualnej wersji PayPal'a. Karta jest w porządku a ja zostałem na lodzie z dwiema ostatnimi transakcjami. Poprzednie musiałem realizować poprzez konto PayPal - co nie jest ani wygodne, ani korzystne. Czy ktoś wie, jak z tego wybrnąć?

Pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Miałam podobny problem. Okazało się, że błąd wyskakiwał, gdy nie było wystarczającej ilości kasy na zrealizowanie płatności (na paypal mam zarejestrowaną kartę wirtualną, którą doładowuję za każdym razem odpowiednią kwotą. Tym razem na ebay przeliczyli cenę za kupowany przedmiot z funtów na złotówki po innym kursie niż w paypal i dlatego doładowałam kartę kwotą o kilka złotych za małą. Po zwiększeniu kwoty dostępnej na karcie kredytowej, którą płącę przez paypal, płatność przeszła).

grygiel90
Użytkownik

Heja, ja mam to samo, z chęcią też bym się dowiedział co jest grane (???) Nie mam czasu czekać aż przelewy pójdą na PayPal i z powrotem. Pozdrawiam

Jesli jest problem z placeniem paypalem poprzez strone aBaya to jedynym rozwiazaniem jest zaplata bezposrednio ze strony paypala. Standardowe bugi ebay-paypal 😉

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay