Opcja Best Offer - chyba nie wszystko działa jak należy

Witam,

złożyłem sprzedawcy ofertę na 45$ za towar, który był wystawiony z opcją Kup teraz za 75$, dostałem kontrofertę na 55$, więc złożyłem swoją na 50$ i dostałem maila z informacją że sprzedawca zaakceptował moją ofertę i jeśli chcę kupić ten towar po tej cenie muszę jak najszybciej potwierdzić zakup.

Kliknąlem w przycisk w mailu "Potwierdź decyzję zakupu", otworzyła się strona przedmiotu i widzę tylko przycisk Kup Teraz i cenę 75$, myślę może tak miało być, klikam, potwierdzam zakup no i zdzwienie, bo ebay oczywiście żąda 75$ a nie 50$, które zaakceptował sprzedawca.

Co poszło źle i co mam w tej sytuacji zrobić? Nie chce płacić 75$ a jedynie owe 50$, na które przystał sprzedawca.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

jesli otworzyles z maila aukcje na ebay.pl to nie znajdziesz tu lacza do zlozenia best offer bo tej funkcji tu nie ma... moze napisz do sprzedawcy, wyjasnij ze przez blad funkcjonalny ebaya kliknales nie to co trzeba i ze prosisz o anulowanie transakcji albo niech sprobuje przeslac ci zaktualizowana 'fakture' z wynegocjowana przez ciebie cena best offer

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań