Nie udało nam się załadować Twojego koszyka!

Nie można teraz przetworzyć Twojego żądania.

Nie udało nam się załadować Twojego koszyka.

nie moge zapłacić ani z paypal ani bezpośrednio z ebay klikając na ZAPŁAĆ TERAZ wyskakuje strona :Przejrzyj swój zakup,na dole w prawym rogu :KONTYNUUJ i pojawia się strona logowania paypal a potem do wyboru :Powiąż nową kartę kredytową lub debetową,lub :Dodaj środki do konta PayPal (w 1-2 dni roboczych) i cała procedura dotycząca tej formy płatności a na samym dole :Nie chcesz czekać?

Zapłać teraz kartą debetową lub kredytową.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

Więc po napisaniu do sprzedawcy wysłał mi fakture na paypala i mam pytanie jeśli tam zapłace to będzie ten zakup objęty wszystkimi procedurami zwrotu ewentualnych kosztów w razie nieotrzymania przesyłki?

Drugie pytanie kupiłem silnik RC do modeli modelarskich koszt to 86,99USD przesyłka gratis,czy urząd celny może rządać za niego dodatkowych opłat.

Waga ok 0,5kg.

Dziwne to właśnie bo mam środki na pokrycie zakupu przedmiotu nawet pare złotych więcej.Przesyłka jest bezpłatna,nie wiem pisałem do sprzedającego ale nie odezwał się podobno jak on zainicjuje na paypalu o płatność i poda mój adres email z paypal to wtedy to ruszy?

komunikat ten wiec mialby moze sens gdyby ilosc srodkow / pieniedzy na koncie paypal byla niewystarczajaca aby pokryc kwote zakupu

ew. sprobuj zaplacic logujac sie do moj ebay poprzez zagraniczny ebay na ktorym wystawiony jest przedmiot

Tak mam srodki na kącie paypal,a karty nie mam żadnej.

czy masz srodki (pieniadze) na koncie paypal? lub tez jest jakis problem z karta ktora dodales juz do konta paypal?

Nie wiem już sam jak za to zapłacić napisałem do ebay ale nic jeszcze nie odpisali.

Sprzedawca z Chin przesyłka bezpłatna.

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay