Kupiłem Konsole Xbox 360 - sprzedawca twierdzi że jest na wyjeździe i wystawia aukcje jeszcze raz

Kupiłem Konsole Xbox 360 24 Listopada sprzedawca twierdzi że jest na wyjeździe do 15 Grudnia. A dzisiaj 6 grudnia pojawia się aukcja na jego profilu z Konsolą z tym samym opisem/ zdjęciami itp. co mam w tej sytuacji zrobić? Czekać? czy zakładać spór?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Ebay sugeruje żeby zakładać spór, a później usuwa konto, uniemożliwiając wyegzekwowanie czegokolwiek. Użytkownik ebay maczinski1981 został zarejestrowany na podstawie gołym okiem widocznych fałszywych danych (np. czterocyfrowy nr ulicy), które innym użytkownikom dostępne są dopiero w momencie realizacji płatności. Jedyne co potrafią, to wysyłać sztampowe maile zachęcające do uzbrojenia się w cierpliwość i jednoczesne liczenie kasy za lipne transakcje. Miną miesiąc i cicho-sza. Nie tylko prawo chroni przestępców, stając się tym samym ich wspólnikami- jedna wielka ściema. acerr-5578
zamowilem telefon i nie dotarl. brak kontaktu z tym... kims. sprawa poszla juz tam gdzie powinna.

hej a czasem to nie maczinski1981-bo jakon to już goscigają

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay