Czy płatność kartą (nie przez PayPal) będzie objęta programem ochrony kupujących?
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
18-06-2017 17:47
Cześć.
Muszę zapłacić za zakupy w zagranicznym eBay. Mam do wyboru 2 sposoby płatności: 1. przez PayPal 2. kartą (nie przez PayPal). Jeżeli zapłacę w drugi sposób (kartą nie przez PayPal), to czy moje zakupy będą objęte programem ochrony kupujących?
Z góry dziękuję za pomoc.
Andrzej
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
Przepraszam, w poscie powyzej wkleil mi sie fragment odnosnie innego postu. Prosze zignorowac - jest nie na temat.
"Jaka to przesylka? first class international czy ktoras z drozszych jak np. ekspresy czy prority medium lub large box?
moja przesylka (first class international) jest teraz w Arabii Saudyjskiej od 2 tygodni a byla w Warszawie, wyslana z USA
Przypadki takie zdarzaja sie, niestety, dosc czesto: USA - Warszawa - Brazylia - USA (Miami) - Warszawa
lub USA - Warszawa - Gabon - Warszawa lub USA - Nigeria - Warszawa - Niemcy - Chicago - Warszawa
Niestety poczta USA nie przyjmuje reklamacji na first class lub flat rate small box czy small envelope wiec nic z tym nie robia .
Poczekaj (moja przez Brazylie szla miesiac) ale nie przegap terminu otwarcia sporu
Na poczcie nic nie wiedza albo nie chca powiedziec - sadze ze wadliwie skanuja w sortowni i rozsylaja przesylki zamiast wewnatrz kraju gdzies w swiat."