problem z kupujacym

witam, mam duzy problem z ebayem. otoz wystawilam na sprzedaz telefon ktory zostal wylicytowany przez pewna pania. dostalam email od ebaya i paypala informujacy ze pieniadze sa u nich na koncie i musze im wyslac tzw. tracking number sledzacy przesylke aby pieniadze trafily na moje konto na paypalu. dzien po wyslaniu paczki do kupujacego ebay zlikwidowal aukcje, zablokowal platnosci i poinformowal mnie ze kupujacy jest oszustem i mam sie  z nim nie kontaktowac! telefon juz wyslalam, pieniedzy nie mam do dzis i kompletnie nie wiem co mam zrobic! nie mam numeru aukcji i nie moge otworzyc sprawy i skontaktowac sie z ebayem, bardzo prosze o pomoc i porady co zrobic.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

1) nr aukcji mozesz znalezc w mailach potwierdzajacych wystawienie aukcji i zakonczeniu aukcji/sprzedaniu przedmiotu (lub moze takze w historii oplat np. za wystawienie (Moj eBay > Konto)

2) jaka przesylka wyslalas ? z trackingiem czy bez?

3) nie popuszczaj paypalowi - jesli masz info odf nich ze dostali na Twoje konto kase za przedmiot i masz dowod wyslania przesylki to chyba powinien byc jakis sposob zeby je od nich wyciagnac...

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay