12-03-2012 16:39
Witam.Jestem tu od niedawna...Mam taki problem....Kupiłem na aukcji ebay w niemczech laser do odtwarzacza CD 20 dni temu... Laser miał być nowy....Przyszedł bez opakowania tylko w folii bez papierów gwarancji itd..Zgłosiłem to sprzedającemu mówiąc że nie jest w oryginalnym opakowaniu i nie mam pewności że jest nowy. Sprzedawca odpisał mi że jest nowy i zapewnia mnie że mam na to pełną gwarancje....Więc wystawiłem opinię pozytywną i zamontowałem ale laser jest uszkodzony bo przeskakuje na utworach.....Co teraz mogę zrobić??? Czy już za późno i moja strata?? Bardzo proszę o pomoc. Marek
Dzięki za pomoc...Ale kontaktowałem się ze sprzedającym i on twierdzi że mimo iż produkt nie był w oryginalnym zamkniętym opakowaniu to jest nowy i nie chce wymienić.....Czy mimo to ma obowiązek??? A jeśli okaże się że naprawdę był dobry to i tak mogę oddać w tym terminie??? Od momentu otrzymania mam 14 dni do wysłania czy do momentu kiedy on otrzyma??? Czy jeśli nie zechce oddać to jak to zgłoszę do ebay czy paypal to mam szanse na pomyślne załatwienie??? Komentarz już wystawiłem czy to nie przeszkadza w gwarancji i zwrotowi towaru??? Dzięki z góry za pomoc