zaplaty za aukcje

paltad
Użytkownik
Wiutam serdecznie - z uwagi na fakt ,że nasze banki poza granice Polski nie realizują przelewów ,aby sprostać warunkom eBAY do wygranych aukcji zastosowalem pośrednictwo eBAY i zaplatę w formie karty kredytowej VISA i po zakonczonych aukcja i potwierdzeniu do sprzedajacego posluzyłem się zaplatami i wartością z kosztami przesyłki za wygrane aukcje , oczywiście mój bank przekazal sygnal ,ze talkie operacje zostały dokonane. Natomiast do dnia dzisiejszego nie mam zadnych komunikatów co dalej , a od sprtzedawcow dostaję wiadomości co do zaplaty za aukcję . prosze mi wyjaśnić jaki jest dokladnie ten tok postepowania i co może ja niedopelnilem w tej kwestii, moze przesylane wiadomości maja za duzo przeklamań w tłumaczeniu , sprawa pilna , ponieważ nalezy konczyć tranzakcje. Dotyczy to nr. aukcji w strefie niemieckiej ebay 1.7333780459 , 2. 4743778816 ,3.4742588433 , 4.7330981617 Natomiast z uwagi na rozbieżności w informacji przed aukcją i po jej dokinaniu , nie moge akceptować aukcji nr 7333967508, poniewaz zaproponowane prtzedmioty sa zupelnie nieprzydatne , bowiem ja oczekiwałem podstawowego materialu w postaci podręcznika nauki gry akordeon guzikowy gryf -C , a nie taśm do ogladania grajacych na akordeonie . Prosze u przejmie o odpowiedź. Napisalem do naszej wersii eBAY poniewaz sam jestem niemiec z jezykow , a poztym sa duze przeklamania w tlumaczeniu i tzreba troszke czasu aby w ten tok sie wprowadzić-pozdrawiam -paltad

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (0)

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay