Witam chcialbym sie dowiedziec jesli kupie przedmiot czy musze koniecznie placic w paypal nie mam tam konta i nie posiadam karty kredytowej czy mozna zaplacic przez bank przelewajac na konto peypal i wtedy zaplacic. Pomocy
na stronie aukcyjnej, po zalogowaniu popros o przeslanie rachunku. Jesli mozesz to podaj numer aukcji, lub link, to zobaczymy. Moze nie wysyla za granice?
Witam Prosiłabym o pomoc poniewaz mam juz konto w paypal i mam upatrzony przedmiot klikam "kup teraz " a tam pojawia mi sie komunikat : "PODAJ Prawidłowe informacje dla następujących pól:
-Sprzedający nie określił opłat za wysyłkę przedmiotów w Twoim koszyku." O CO TU CHODZI ? MAM POWIAZANA KONTO EBAY Z PAYPAL I MAM INFORMACJE NA TEMAT kosztow przesyłki nie wiem co robic 😞
tak możesz, rejestrujesz się na PayPal i wpłacasz pieniądze ze swojego konta bankowego, aby poprawnie zlecić przelew musisz skorzystać z zakładki wpłać.
A na jakim ebay'u chcesz kupić? W opisie aukcji powinno być jakie formy płatnosci akceptuje sprzedawca...Najprosciej będzie jak napiszesz do sprzedawcy czy mozna zapłacić przelewem.