witam, zakupiłem w opcji kup teraz lustrzankę cyfrowa gdzie sprzedający z USA w zestawie sprzedaznym wskazał 2 obiektywy.Po zakupie stwierdziłęm , że sprzedający ma wystawiona drugą lustrzankę jednakże w opisie zestawu równiez wystawił 2 obiektywy w komlecie jednakkże cena kup teraz w drugiej aukcji była wyzsza od tej która zapłaciłem o 70$.Przed przelewem środków dla pewnosci(zawsze tak robie) zapytałem poprzez email sprzedawcę o zawartość kpl. przesyłki wskazując na 2 obiektywy w komplecie(głównie chodziło o te 2 obiektywy) na co sprzeawca stwierdził. że jest w mojej aukcji 1 obiektyw w komplecie a to ,że pisze 2 to ze jest to bład maszynowy i na moje pytanie o drugi obiektyw na którym mi zalezało(druga aukcja nie znalazła oferenta)i na moje pytania jak zrobić abym miał oba obiektywy sprzedający odparł, ze za dopłata 60$ dołozy drugi obiektyw...pytanie czy moge zrezygnować z płątności za aukcję z uwagi na brakujący obiektyw( nie chce aby ktos czasem nie nazwał mnie oszustem) czy tez lepiej dopłacic tylko dlaczego to moim kosztem? prosze o porade...