zażalenie na sprzedawcę

ppuhmariw
Użytkownik
witam na stronie ebaj.pl znalazłem samochud w angli taki jak mnie interesował (Ford Maverick 1997, New Shape VGC MOT (Terrano) LEATHER Stunning, 7 Seater, Economical, DONT MISS THIS ONE!! Numer przedmiotu: 280226180626) zarejestrowałem się i zaczołem licytowaci. po pewnym czasie zdecydowałem sie na skożystanie z opcji Nie pozwól, aby ktoś inny Cię przebił ponownie zalogowałem sie na ebay i chciałem podbi swoja maksymalą ofertę, w momęcie gdy chciałem potwierdzic ofertę dostałem informacje że sprzedający mnie zablokował. pytanie brzmi dlaczego sprzedający tak postąpił i czy miał takie pprawo. prosze o odpowiec z poważaniem marcin

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

meryibra
Użytkownik
Zobaczył, że jesteś z Polski więc zablokował Cię, bo sprzedaje tylko na terenie Anglii. Jeśli jesteś w Anglii, to napisz do niego, że jesteś zarejestrowany w Polsce, ale mieszkasz w Anglii i poproś, żeby odblokował możliwość licytacji.
... albo zobaczył, że jesteś z Polski to Cię zablokował, poszukaj innej aukcji. Pozdro P.
ppuhmariw
Użytkownik
to super cena tego samochodu nie była wysokości kilku tysiecy funtów. to wjaki sposób mam zdobyci te komentaże sprzedawaci i kupowaci zapałki bo każdy może powiedzie że nie jesteś wiarygodny pzdr marcin
Miał takie prawo, uznał chyba że jesteś nowy, nie masz komentarzy, jesteś mało wiarygodny. Jesteś coś w rodzaju kopertki na allegro. Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań