Witam kupilem ponad miesiac temu Przedmiot lecz do dzisiaj go nie otrzymalem otworzylem na Paypal spor/zadanie zwrotu calej kwoty sprzedajacy napisal mi maila ze wyslal i musialo zaginac na poczcie i ze nie ma problemu zwroci pieniadze napisal. a na paypal pisze mi ze 1 spor Oczekuje na moja akcje. co ja mam zrobic tam na paypal ? tam tylko widze anulowac transkacje i przeksztalcic ja w roszczenie a przeciez nie chce anulowac ani nic.
czekam na odpowiedz thx
jeśli przekształciłeś spór w roszczenie, na nic nie odpowiadaj tylko czekaj na końcowe rozstrzygnięcie PP
raz zamknięty spór nie pomoże być ponownie otwarty.
pozdrawiam
tak napisalo mi sie tylko bo ja mam paypal w angielskiej wersji Paypal i tam pisze Claim i to jest Roszczenie zamiast spor poprostu zle napisalem ;). to mam cos robic jak otworzylem roszczenie a teraz jest moja kolej na odpowiedz ?? bo tam tylko jest zeby anulowac roszczenie lub przeksztalcic w spor chyba.
jeśli nie eskalujesz do rangi roszczenia to paypal ewentualnie nie zwróci pieniędzy, pamiętaj że na podniesienie do rangi roszczenia masz mniej więcej 20 dni od otwarcia sporu.
Spór jest tylko do wymiany zdań pomiędzy kupującym, a sprzedającym.