wyszukiwanie

maxdila
Użytkownik
Prubuje sobie coś znaleźć na ebay no i lipa. Przeszukuje serwisy ebay na całym swiecie i lipa. Wchodze na ebay.com i tam też lipa. Zarzucam google i mi znalazło przedmiot na... ebay niemieckim. Więc jak to jest? Może trzeba usunąć to "Ogólnoświatowy", albo naprawić wyszukiwarkę (ewentualnie usunąć możliwość szukania na całym swiecie skoro to i tak nie działa). PS. Czy ktoś może wie jak można zgłosić taki problem komuś z ebay?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

maxdila
Użytkownik
Żartujesz, na prawde? Tak jestem nie spełna rozumu, ale staram się go z czasem zapełniać. Do tej pory zapełniłem go na tyle że umiem przeczytać po niemiecku: wysyłka na całą europe. To o czym napisałes ze wszyscy wiedzą nie jest tu raczej rozwiązaniem. Ale dzięki za zainteresowanie mistrzu.
kearbe
Użytkownik
Nie bardzo rozumiem, czy ty jesteś niespełna rozumu czy tylko udajesz. Wiadomo nie od dawna, że ktoś kto sprzedaje za granicą dany przedmiot na ebay ma dwie możliwości (chyba też tak jest na rodzimym kiepskim Allegro) albo chcesz i piszesz to, że jesteś chętny (wysłać i sprzedać) dany przedmiot zagranicznemu odbiorcy (tj.: w świat) czy też tylko krajowemu odbiorcy/kupującemu. Jest to wiadome na pierwszy rzut oka. Często interesujący ciebie artykuł sprzedaje taki oto ktoś kto niekoniecznie chce się bawić wysyłanie swojego towaru za granicę, ponieważ ma takie widzimisię, że chce go sprzedać krajowemu zwycięzcy. To przecież oczywiste dla większości (dla mniejszości raczej nie).
Wyszukiwarki internetowe sa lepsze niz wyszukiwarka Ebay.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay