wystawienie przedmiotu na niemieckiej stronie

liwka77
Użytkownik
prosze jezeli ktos wie to mi odpowie chcialabym wystawic przedmiot ale bardzo zalezy mi aby byl widoczny na niemieckiej stronie co musze zrobic aby tak sie stalo bo ktos mi mowil ze wystawiajac na naszym poskim ebayu rzeczy nie sa one widoczne w innych panstwach prosze pomozcie dziekuje

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

Uwazam ze niemiecki Ebay nie jest konkurencyjny w porownaniu do UK lub USA. Ruch tam jest mniejszy i liczba odwiedzajacych, szczegolnie z innych krajow, stosunkowo niewielka. Wielu mieszkancow Niemiec jest zarejestrowanych na Ebay.com i wielu tam kupuje. Polecam Ebay.com ktory oferuje opcje (za drobna oplata) widocznosci na Ebay w UK. To razem widocznosc w wyszukiwarce przeszlo 100 mln kupujacych miesiecznie...
goldrin- jeśli wpiszemy ,, gold" to sądzisz że Twoje aukcje zobaczymy na wszystkich ebayach?
sezame9
Użytkownik
ebajer_nr_1 - Jesli jest to rzadkie, tak jak piszesz slowo - wpisz w tytule, tytul tez po angielsku, czy niemiecku. Masz wieksze szanse ze ktos to znajdzie. Serdecznie pozdrawiam
Nawet jeśli użyjemy wyszukiwarki zaawansowanej to pokaże tylko przedmioty z ,,wysyłka na cały świat" a nie wszyscy sprzedawcy to mają ustawione i jeśli zapytasz to podadzą koszt wysyłki do Polski
tak jest u mnie. Mam aukcje z bardzo rzadkim slowem w tytule i niestety pokazuje sie tylko na Ebay.pl. Sprawdzilem na ebay.com ,w UK i w Niemczech. Nigdzie sie nie pojawia. W Niemieckim znalazlo ale wtedy gdy uzylem wyszukiwania zaawansowanego i zaznaczylem wyszukiwanie na calym swiecie. Sadze ze niewielu kupujacych chce sie uzywac wyszukiwania zaawansowanego...
goldrin- wpisz tytuł swojej aukcji ,,18k Gold-GP-Ton Titan-Stahl-Kette 61 * 8mm" na pierwszą strone ebay com i zobacz czy to zloto tam się zaświeci ? 0 results
Ty to dopiero bzdury piszesz i wprowadzasz ludzi w błąd
sezame9
Użytkownik
Boze co za bzdury!! Nie sluchaj sie ich. Wystarczy ze wystawisz na polskim ebay przedmiot i w zaleznosci gdzie uwzglednisz wysylke: do Niemiec, czy na swiat, wtedy we wszystkich ustawionych krajach miedzynarodowych "ebay" pojawi sie Twoj przedmiot. Pozdrawiam
Niemiecki ebay jest moim zdaniem najdroższy, tam płacisz nawet za miniaturke widoczną na stronie wyszukiwanych przedmiotów (chyba że wystawisz od 1€ na licytacje). I klijent Niemiecki jast baaardzo kłopotliwy, marudny.
jeśli ma być widoczny na niemieckiej stronie, to musisz go wystawic na eBay.de ale wcześniej utworzyć konto sprzedającego, zarejestrować i zweryfikować na PayPal'u, dodać kartę wymaganą przez PayPal, połączyć konto ebay z PayPal i dopiero wtedy możesz sprzedawać
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań