wystawianie Aukcji

gigus-g1
Użytkownik
Mam pytanko co zrobic przy wstawianiu aukcji aby była ona widoczna na innych serwisach ebay.com czy ebay.co.uk proszę o pomoc . sprubowałem wystawic aukcje na ebay.com udało się ale jest tylko widoczna w tej aukcji a na serwisie ebay.co.uk jej nie widac co zrobic w takiej sytuacji

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

Aukcje sa widoczne na innym ebay niz ten na ktorym ja wystawiles jesli kupujacy zaznaczy opcje “szukaj na calym ebay” w wyszukiwaniu zaawansowanym (niestety, niewielu kupujacych korzysta z tego dodatkowego klikniecia). Moze czesciej uzywaja tej opcji kolekcjonerzy, poszukujacy artykulow trudnych do zdobycia lub typowo regionalnych. Np. Ebay.com oferuje opcje (za niewielka opata) widocznosci aukcji w UK. Aukcje z Ebay.com sa zatem wynajdowane na Ebay w UK bez koniecznosci uzywania wyszukiwania zaawansowanego. Najkorzystniejszym jest wystawianie swojego towaru na tym ebay na ktorym jest na niego popyt. Aukcja, jesli jest w formacie kup teraz na www.ebay.com wybierz opcje widocznosci na Ebay w UK (za drobna doplata).
Wystawjaj na com i odznaczaj widocznośc na OK To jest na drugiej stronie wystawianej aukcji zaraz pod: Subtitle Bold Maximize your listing's visibility>>>International site visibility Trzeba kwadracik odznaczyc
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań