wygrałem aukcje otrzymałem przedmiot ale jednak nie zgadza sie

0matrix1
Użytkownik
Witam jakiś niecały miesiąc temu wygrałem aukcje przedmiot otrzymałem (było to oprogramowanie) i kolesiowi zablokowali konto zanim dostałem paczkę i teraz gdy chciałem aktywować oprogramowanie nie przyjmuje mi i wyskakuje ze klucz produktu został zablokowany przez system lecz nie rozumiem tej sytuacji ponieważ gdy sprawdzam na stronie MS to przechodzi testy autentyczności lecz nie mogę go aktywować Otworzyłem spór na PayPalu i rozszerzyłem do roszczenia jak myślicie czy dobrze zrobiłem ?? jaka jest szansa na zwrot kasy ?? pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

0matrix1
Użytkownik
ja mam podobną sytuacje kupilem oprogramowanie zaplacilem i 3 dni po wygraniu aukcji zablokowali kolesiowi konto towar dostalem ale okazalo sie ze jest piracki bo nie moge aktywowac oprogramowania i jestem w kropce bo zalozylem spr i rzszerzylem do roszczenia lecz koles nie odpisuje za tydzien mija jego termin odpowiedzi na spor i nie wiem czy paypal zwroci mi kase 😞
anikola
Użytkownik
Witam proszę o pomoc może ja z innej beczki ale: po zakupie sukienki na ebay i dokonaniu zapłaty przez pay pal otrzymałam maila od ebay że sprzedającemu zablokowano aukcję za złamanie regulaminu ja za towar zapłaciłam a sprzedający pisze że wszystko jest ok i sukienkę do mnie prześle, a ja tak naprawdę nie wiem co o tym sądzić i czy wogóle dostane towar napiszcie czy mieliście podobny problem i co mam teraz robić bo sukienka nie była tania pozdrowienia
0matrix1
Użytkownik
miał ktoś z was podobną sytuację i czy odzyskaliście pieniądze ???
dobrze, to już zadecyduje paypal
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań