weryfikacja karty

System nie był w stanie zweryfikować tej karty kredytowej. Sprawdź, czy wprowadzone informacje są poprawne. Sprawdź także, czy adres rozliczeniowy karty kredytowej zgadza się z adresem zamieszkania podanym w systemie PayPal. Nie mam juz sil do tego!!!!!!!!!!! Wszystko wpisuje dobrze i cały czas mi to samo wyskakuje !! powie mi ktos co zrobic zeby mi tą karte aweryfikowało w koncu ?? Z góry dzięki za info

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

na karcie musisz mieć łącznie 7,50 zeta 6,50 przy rejestracji służy do zweryfikowania kodem (kod będzie dostępny w ciągu kilku dni), kod znajdziesz na wyciągu miesięcznym, w historii rachunku na stronie banku, jeśli wpiszesz poprawny kod 4 cyfrowy, paypal zwróci pieniądze na kartę w ciągu kilku dni (ten kod wygląda mniej więcej tak expuse* i tu cztery cyfry natomiast zeta pobiera paypal za dodanie karty do systemu, ta opłata jest również zwracana z powrotem na kartę po jakimś tam czasie
7,5 zeta na karcie czyli ?? Bo ja na koncie internetowym w banku mam wiecej niz 7,5 zeta ale nie wiem czy to to samo co miec na karcie. wszystkie adne sie zgadzaja wi lwasnie to jest ten problem
Wszystkie dane musisz mieć takie same, czyli adres zamieszkania + adres rozliczeniowy karty, a dodatkowo musisz mieć minimum 7 i pół zeta na karcie. nie wiem jaką kartę posiadasz, do paypal'a każda kredytowa się nadaje, a debetowa ta, która posiada trzy ostatnie cyfry za paskiem magnetycznym, każdą którą można płacić w necie może masz jakieś limity na karcie
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań