transakcje z zagranica

gvtek1
Użytkownik
witam w poprzednim pytaniu, źle sie wyraziłem tj. chce kupić sprzęt z Anglii, jednak nie wiem czy z rejestracji w polskim e-bay mi sie to uda, czy musze się zarejestrować na e-bay'u angielskim -ogólnie BRAK KONTAKTU za sprzedającym. Jestem laikiem na e-bay i nie mam pojęcia na czym polegają transakcje zawierane z zagranicą. Czy ktos może mi to naświetlić? pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

adk.tvp
Użytkownik
Witam Użyj waszukiwania użytkowania z górnego paska ebay.com; 1. Przejdź do witryny www.ebay.com 2. Kliknij na łącze "Advanced Search" w prawym górnym rogu dowolnej strony witryny eBay. 3. W kolumnie Search po lewej stronie kliknij łącze "Find Contact Information" 4. W polu "Enter User ID of member" wpisz nazwę użytkownika, którego danych kontaktowych szukasz. W polu poniżej numer aukcji/przedmiotu, następnie klikni Search. Tutaj pojawi się informacja z prośbą o zalogowanie. Następnie ukaże się strona "Request complete" co oznacza, że żądane dane osobowe, zostały wysłane na adres mailowy. Pozdrawiam adk.tvp
Mozesz licytowac na kazdym Ebay uzywajac nicka zarejestrowanego na ebay.pl. Na glownych Ebayach (ebay.uk do nich nalezy) poprosza cie o zweryfikowanie danych karta kredytowa np. visa electron inteligo lub mbanku (poczytaj na forum dyskusyjnym watek na szpilce o Paypal lub wystukaj w okienku wyszukiwarki: rejestracja, zarejestrowac itp). Potem przeczytaj na aukcji lub zapytaj sprzedawce o koszty wysylki i zluz oferte
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay