taryfy ebay na zagranicę

pytałem,czy powodem zerowych aukcji na moje znaczki nie muszę przypisać temu,że moja oferta była ogłoszona TYLKO odbiorcom krajowym,a jeśli tak,to ile bym dopłacał.Odpo- wiedź przysłaliście FATALNA:jakby potwierdzając,że tak i zachęcając w krzyżówce różnych formularzy wszystko jest, brak tylko 1 istotnego zdania,np."to kosztuje 10 gr od znaczka".I czy Wasza odpowiedź oznacza,że tekst byłby wysłany TYLKO do UK (Anglii?)Odpowiadajcie,jak należy! Dr Jerzy Płażewski dzając,że tak i zachęcając do tego

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Kazdy Ebay jest troche inny…jak inny jest kraj w ktorym funkcjonuje. Kazdy posluguje sie swoim cennikiem. Cennik kazdego Ebay jest zamieszczony na jego portalu, u dolu strony w warunkach dla czlonkow lub w pomocy. Aukcje sa widoczne na innym ebay niz ten na ktorym ja wystawiles jesli kupujacy zaznaczy opcje “szukaj na calym ebay” w wyszukiwaniu zaawansowanym (niestety, niewielu kupujacych korzysta z tego dodatkowego klikniecia). Np. Ebay.com oferuje opcje (za niewielka opata) widocznosci aukcji w UK. Aukcje z Ebay.com sa zatem wynajdowane na Ebay w UK bez koniecznosci uzywania wyszukiwania zaawansowanego. Najkorzystniejszym jest wystawianie swojego towaru na tym ebay na ktorym jest na niego popyt. Polecam wystawienie aukckji w formacie kup teraz na www.ebay.com i wybor opcji widocznosci na Ebay w UK (za drobna doplata).
Nie trzeba żadnego cennika tylko wystarczy pomyślec.. Wystawia Pan aukcje i NIE MUSI PAN JEJ WYSTAWIC jeśli cena będzte zbyt wysoka to można przerwac i nie wystawic aukcji. System pokazuje cały czas ,,Totalną" kwote za aukcje w czasie wystawiania. pozdrawiam Pana Panie Dr.Jerzy
Jakich formularzy? podpowiedzieli Panu co i jak zroboc ,,Aby trafic do maksymalnie szerokiej rzeszy klientow (srednio ponad 150 mln miesiecznie) radze umiescic aukcje ma www.ebay.com i zaznaczyc opcje (ze niewielka doplata)widocznosci na Ebay w UK"
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay