sprzedaż na ebay.de

yourivw76
Użytkownik
Witam, mam mały problem, pewnie podobne pytanie było juz nie raz wałkowane ale nie udało mi sie znaleźć odpowiedzi. chciałem coś sprzedać na niemeickim ebayu ale potrzebuje nr kart kredytowej. nie ma odpowiednich dochodów aby posiadać karte kredytową w polsce, w niemczech mam także konto bez możliwości otrzymania takiej karty. jest jakaś możliwość załatwienia tego problemu??? z góry dziękuje za odpowiedź
Pokaż cały temat
yourivw76
Użytkownik
tak, juz to tez probowalem oto komunikaty ktore pojawiaja sie przy probie podania danych konta: Um am Lastschriftverfahren teilzunehmen, müssen Sie Ihre Rechnungen in Euro erhalten und über ein Bankkonto in Deutschland verfügen. Wenn Sie am Lastschriftverfahren teilnehmen möchten, können Sie Ihre Rechnungswährung ändern. wybieram euro daje weiter i pojawia sie to Ihr Konto wurde noch nicht eingerichtet Ihr eBay Deutschland Konto wurde noch nicht aktiviert. Konten sind nicht zugriffsfähig, solange kein tatsächlicher Soll- oder Habensaldo zuvor gebucht wurde, auch wenn Sie bereits unser Kontoeröffnungsformular ausgefüllt haben sollten. Diese Nachricht bestätigt, dass Sie gegenwärtig weder einen Soll- noch einen Guthabensstand haben. nie ma mozliwosci wpisania danych konta bankowego, jedyne co moge to podac numer i dane karty kredytowej. juz wczesniej pisalem do ebay.de ale odpowiedzilei mi ze jako obcokrajowiec musze miec karte, poprzez konto bankowe nie da sie. szlak mnie trafi bo wiem ze inni co rejestrowali sie na polskim ebayu to bez niczego sprzedaja a ja zbieralem komentarze niepotrzebnie bo okaze sie ze musze nowe konto zalozyc. KIBEL na maxa
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay