sprzedaż na ebay.de

Jak moge wysrawić sprzedaż na de. Wszystko zrobilam jak w zaleceniach i jak wejdę na ebay.de to nie ma moich wystawionych towarów.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

Dziekuje za cierpliwość!!! Już dokonałam weryfikacji, nie mozna telefonować ze Skejpa a ja tak dzwoniłam. Natomist robię tak jak Pan mi poradził zaznaczm opcje wysylki za granicę i odpowiada "bez wysyłki za granicę-Twoj przedmiot bedzie wyswietlony tylko w serwisie ebay Polska. Popzdrawiam!!!! Witkowska
niestety też mi się nie raz zdarzyło, nie rozpoznawali komputera (dla dobra bezpieczeństwa) ten numer co podałaś przy rejestracji, naciskasz zadzwoń teraz wklepujesz podany czterocyfrowy pin i jest ok. To PayPala dzwoń normalnie 0800 itd
a co to jest jak chce sprzedać podobny przedmiot, to pojawia sie potwierdzenie tożsamości. Nie moge wbic żadnego numeru telef. a jak chcę skontaktować się z obsluga klienta, to wybija mi że nr00800itd jest nieptawidłowy. Pracuje ciagle na tym samym komputerze. Pozdrawiam!
ponieważ przy Twoim przedmiocie widnieje wysyłka tylko i wyłącznie Polska, zobaczy jak użyje wyszukiwarki zaawansowanej a jak chcesz wysyłać towar za granicę to tam, gdzie masz podaj kupującym szczegóły dotyczące wysyłki -> dodaj lub usuń opcje -> zaptaszkuj wysyłka za granicę
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań