rozwiązanie sporu na Paypal

asiulek7
Użytkownik
mam takie pytanie. Kupiłam przedmiot 13 lutego i zapłaciłam. Przedmiot do 23 marca nie doszedł więc zgłosiłam spór a potem roszczenie. (28 marzec) i do tej pory nie mam odpowiedzi od paupal. Nie wiem co mam robić bo minęło juz 30 dni ... pomórzcie

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

Szanowni Państwo. Gdańsk dnia 19.05.2008 r. Sprawa dotyczy aukcji Bugoni 77 nr.300215558459 z dnia. 13.04.2008(Oszustwo: Numer Sprawy: D-1196/08). Proszę o poinformowanie jaki jest postęp w/w sprawie. Jakie są możliwości odzyskania wylicytowanego instrumentu TYROS 2. lub odzyskania wpłaconych pieniędzy. Jakie obowiązują wymagane procedury i jakie istnieją możliwe rozwiązania w przedmiotowej sprawie ze strony eBay.de i eBay.pl Z poważaniem Andrzej Sikorski
Czesc Jesli chodzi ci o PayPal To wlasciwie to juz nic nie zrobisz bo na otwarcie sporu w PayPal masz 30 albo 35 dni od kupna przedmiotu,tak czy tak przekroczylas ten termin.Sprawdz w konsoli roztrzygania sporow ta sprawa pewnie ma ststus "spor zamkniety",lub jesli sie myle to wymaga twojej reakcji. Pozdrowienia
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań