realizacja płatności

njaro7
Użytkownik
Witam Kupiłem przedmiot na ukcji zaplacilem jak zwykle przez pay pal a tu email od goscia Hi I have recieved the Paypal payment but Paypal have put it on hold as a standard way of preventing fraud! seems a bit rubbish to me but there you go. I mail you earlier with the text I copied from the paypal website. If you do positive feedback the payment is released and then I will post the screen Czy to mozliwe ze gosciu nie moze zrealizowac kasy przed tym zanim mu dam pozytyna opinie czy ktos szie z tym juz spotkał za pomoc z gory dziekuje Jaro

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

masz tutaj już odpowiedź na to pytanie i się trzymaj się tego http://answercenter.ebay.pl/thread.jspa?threadID=1000002417&tstart=3&mod=1238004007712 facet kręci wałek a nawet jak wystawisz opinię to i tak będziesz mógł spokojnie otworzyć spór, wystawienie komentarza a otwarcie sporu te dwie rzeczy się nie łączą pozdrawiam
Absolutnie nie możliwe ! Jestem sprzedającym i wiem że można kasę pobrać przed opinią, to dwie różne sprawy. Poza tym kolejność jest taka że jeśli wystawisz opinię to jest to ostatni krok w transakcji a to znaczy że skoro piszesz że jest OK to pewnie masz towar i wtedy d... bo towaru może nie być. Absolutnie żadnych opinii przed dostawą. Pozdrawiam !
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay