"domyślna" witryna EBAY

grazabe
Użytkownik
Witam. Mam taki problem. Mianowicie dosyc dawno temu zarejestrowalem sie na polski adres, ale na stronie ebay.CO.UK. Teraz będąc na ebay.PL i np. probojac utworzyc konto sprzedajacego - wyrzuca mnie na ebay.CO.UK. Wszystkie maile od ebaya sa po angielsku, wszystkie moje pytania do sprzedajacych wysylane sa tak jak by z ebay.CO.UK. Jak zmienic tą domyślną witryne ebay.CO.UK na ebay.PL. Tak zeby tworzac konto sprzedjącego - tworzyc je na polskiej stronie, i tak zeby emaile przychodzily z ebay.PL a nie z CO.UK. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

tu jest cos: http://pages.ebay.pl/help/newtoebay/merge-accounts.html podbnie mozesz znalezc instrukcje na niemieckim.
grazabe
Użytkownik
Dobra zalozylem sobie drugie konto. Jestem teraz w niemczech wiec na niemieckim ebayu je zrobilem. Zarejestrowalem sie na nim jako sprzedawca. I teraz jak mam scalic te konta? Jako te pierwsze dac ´grazabe´a jak drugie te nowe? I czy wtedy bede dalej zarejestrowany jako sprzedawca czy nie? I czy bede dostawal wiadomosci od CO.UK czy .DE?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań