pytanie odnośnie moneybookers

mam taki problem chce wpłacić komuś pieniadze przez ten serwis ,ale gośc mi podaje swój adres żebym tak wpłącił" 42210 north new river rd,phoenix,az,85085 mozna przez moneyboker wpłącac na adres i czym to sie rózni od na e-mail(w kwesti bezpieczeństw).może ktos to wyłumaczyc? dziękuje pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

i sa bez zarzutu.
przekazac pieniadze przez Paypal.
serce mówi dziekuje za pomoc ale umysł mi odradza:)po za tym to jest dosyć duża kwota pozdrawiam
szkoda gadac przez paypal płaciłem przez pół roku aż do niedawna kiedy to miałem do wysłania większa kwote niż limit miałem napisałem e-maila że coś nie tak w odpowiedzi mi zablokowano konto zinfo. ze nie jestem w tej 45 i finał ,przez bid pay próbowałem zapłącić 2 razy ale odrzucono płatnośc jak to okreslili z braku weryfikacji banku czyli intelig. które mi na dodatek 2 tygodnie kase za aukcjje przetrzymywało więc nie zaryzykuje pozostaje moneybookers zobaczymy,a jak nie to chyba przez western wyśle na adres,chociaż gdzieś czytałem żeby z western za aukcje ni ekorzystać?
podany przez ciebie. Wtedy jesli ma konto z nimi to sie zaloguje a jak nie to sie zarejestruke. Jak sie nie bedzie chcial zarejestrowac to pieniadze do ciebie wroca ale nie wiem jak dlugo to potrwa... A czy mozesz zapytac go jaka metode woli? Moze www.bidpay.com lub www.paypal.com?
a jak mu wysle na e-mail jaki ma na swoich stronach aukcyjnych.to wtedy też dostanie informacje na e-mail,+informacja że jeżeli chce te pieniądze podjąć to musi sie zarejestrować? oraz drugie pytanie w razie nieudanej wpłaty i np odrzucenia jej czy pieniadze sa tęz blokowane na 7dni na konciue moneybookers tak jak to jest w bankach naszych kochanych nienormalnych? pozdrawiam
na ten email. Moneybookers wysle mu na ten email zawiadomienie ze sa pieniadze dla niego. Jesli nie ma konta to musi sie zarejestrowac aby odebrac pieniadze. Nic to nie kosztuje. Oplate poniesie w momencie gdy bedzie chcial pieniadze wyplacic czekiem chyba 3 Euro a na konto bankowe ok 2 euro czyli procentowo niewiele przy wiekszych sumach. Nie musi wyplacac - moze czekac az suma urosnie i wtedy wyplacic. Dla ciebie to chyba najtansza metoda.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay