prosze o pomoc!!!

witam jestem nowym uzytkownikiem ebay i paypal. 1. czy na stronie PP tam gdzie mam dodac karte kredytową lub debetową mam wpisac nr konta(mam inteligo) czy nr ktory jest na przodzie karty do bankomatu?? 2. czy po zakupie na ebay.com gdzie trzeba placic w dolarach bedą mi pobierac z konta złotówki i beda sami przeliczac na dolary? 3. czy musze przelac pieniądze na paypal czy oni sami mi pobiorą z konta ? 4. mam troche dolarów a na konto inteligo nie moge wplacic innej waluty tylko złotówki i nie wiem co mam zrobic bo skoro mam dolary to czemu nie placic nimi

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Co do pierwszego pytania podajesz pełny numer, który masz na karcie bankomatowej (debetowej bądź kredytowej) a w dalszej częsci chyba system poprosi Cię o podanie trzech cyfr one znajdują się z drugiej strony karty, chyba, że masz kartę z nowym logo VISA to wpisujesz te cyfry znajdujące się za paskiem magnetycznym. Dolarów raczej nie wykorzystasz ponieważ na razie nie można wpłacać samemu na konto PP. Pozdro
dzieki za odpowiedz tylko na 1 pytanie nadal nie znam odpowiedzi a co do dolarów to nie mam narazie nigdzie wplaconych i nie wiem gdzie wplacic zeby mi paypal z niego pobieral
Witam 1) Tak 2) Pieniądze będą pobierane z karty, którą zarejestrujesz na PP, będą przeliczane 3) Nie ma na razie takiej możliwości aby sobie wpłacać na PP, można wypłacać podany w PP rachunek bankowy. Płatnośc za zakupy na ebay.com pobiorą z karty 4) gdzie masz te dolary na PP? Pozdro
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań