prosze o odpowiedz!!!

dlaczego nikt mi nie odpowie??? jak złożyć reklamacje do eBay???

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

adk.tvp
Użytkownik
Witam Kontakt z działem eBay http://www.ebay.pl/helpForm lub wejdź na Kliknij na na dole strony kliknij na; następnie wyszukaj tematy pytań i napisz maila. Pozdrawiam adk.tvp
meryibra
Użytkownik
Nikt Ci nie odpowie, bo nikt nie wie. Na polskim ebayu reklamacje można pisać do Pana Boga. Poza tym: podawaj więcej szczegółów: na jakim ebayu była aukcja? co kupiłaś/sprzedałaś? itd. Jeśli chodzi o "zagraniczne" ebaye, to odpowiedź (powyżej) jest pełna i nic dodawać nie trzeba.
Jesli placilas przez Paypal i sprzedawca oferowal protekcje to masz szanse na otrzymanie zwrotu od Paypal jesli zlozysz reklamacje (na Paypal) nie pozniej niz 45 dni po zakonczeniu aukcji. Ebay.com (nie wiem czy na ebay.pl opcja taka istnieje)zapewnia arbitraz w wypadku reklamacji ale na arbitrazu srawa sie konczy (i ewentualnie, moze, konsekwencjami dla winowajcy). Niestety, zwrot pieniedzy zalezy tylko od akcji ze strony tego ktory je przyjal. Ostatia deska ratunku moze byc reklamacja w banku ktory wydal ci karte. Moze bank oferuje protekcje jakiegos rodzaju i wstrzyma wyplate pieniedzy...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay