problemy z komunikatem po niemiecku! i dokonczeniem aukcji...

CO MAM TUTAJ WPISAC. nie wiem, ktore numery. Name der Bank * (Nur deutsche Bankkonten) Kontonummer * Bitte geben Sie Ihre Kontonummer ein. (Bitte verwenden Sie keine Leerstellen oder Bindestriche.) Bitte geben Sie Ihre Kontonummer erneut ein. * Bitte geben Sie Ihre Kontonummer erneut ein. Bankleitzahl * Pomozcie.dzieki z gory * Diese Felder sind Pflichtfelder. Erhalten Sie Zahlungen von Käufern per Überweisung Hilfe Zahlungen schneller erhalten Bitte verwenden Sie die oben aufgeführten Bankkontodaten für Überweisung Plus. So können die Käufer Ihrer Artikel die Zahlung schnell und bequem per Überweisung durchführen. Überweisung Ja, ich bin damit einverstanden, dass Käufer Zugang zu meinen Bankkontodaten erhalten, damit sie die von mir gekauften Artikel bezahlen können. Stellen Sie international Angebote ein. Wenn Sie international Artikel verkaufen, können Sie zusätzliche Informationen eingeben. Mehr zum Thema IBAN BIC (SWIFT)
Pokaż cały temat
Niepotrzebnie nam podajesz link do procedury zakupu z wykorzystaniem płatności przelewem, bo nie w tym problem. Chodzi o to, że nie możemy zalicytować, ponieważ na niemieckim ebayu wymaga się od nas podania numeru konta bankowego lub karty kredytowej. Ja już podałem numer karty ale wciąż nie ma autoryzacji. Dostałem od ekipy Ebay.pl następujące wyjaśnienie: Licytując na niektórych aukjcach zagranicznych możesz zostać poproszony o weryfikację kartą kredytową. W serwisie eBay stosowane są limity i ograniczenia działań kupującego w zakresie możliwości składania ofert oraz korzystania z opcji Kup teraz. Limity mogą być nakładane na konta nowe lub mające niskie albo negatywne oceny na podstawie opinii. Serwis eBay nie publikuje konkretnych reguł używania limitów. Jeśli wobec Twojego konta zostało nałożone ograniczenie dotyczące możliwości licytowania, istnieją dwa rozwiązania: ? Zachowaj dane ważnej karty kredytowej w serwisie eBay. ? Popraw swój wynik opinii. Więcej informacji o limitach licytowania stosowanych w serwisie eBay znajdziesz na następującej stronie: http://pages.ebay.pl/help/policies/activity-limits.html W pełni rozumiem Twoje rozczarowanie trudnościami wynikającymi z konieczności dokonania weryfikacji za pomocą karty kredytowej, mając świadomość faktu, iż wielu użytkowników nie jest w posiadaniu tego typu karty. Zdajemy sobie sprawę, że procedura ta w znacznym stopniu ogranicza możliwość brania udziału w aukcjach naszym użytkownikom. Staramy się jednakże wypracować alternatywną metode będącą bardziej przyjazną dla polskich użytkowników i umożliwiającą korzystanie w pełni z aukcji również użytkownikom nie posiadającym karty kredytowej. W ustawieniach swojego konta w serwisie eBay możesz zachować dane karty kredytowej: Visa lub Mastercard. MOJ KOMENTARZ: PRÓBUJĘ ZACHOWAĆ DANE KARTY KREDYTOWEJ ALE SIĘ NIE ZAPISUJą. MOŻE TRZEBA POCZEKAĆ NA AUTORYZACJE KILKA DNI???
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay