Prawnik ma już wille i bierze ryczaltowe oplate za stale porady wiec mu ..."rybka" , a sady ze nei pomga to sie dziwie ze tak pisze ,jak do tej pory ,rzadko bo rzadko ,ale zawsze wygrywamy w sadach z wiekszymi nawet od eBaya i Paypala.Zle albo niedokladnie czytasz ,ja nie musze wysylac ubezpieczonej przesylki bo dakje klientowi do wyboru bez rejestracji i ubezpiecznei ,z rejstracja i bez ubezpiecznie,z rejstracja i ubezpieczniem ,kurierem i nie nie mam zamiaru za czyjs wybor za to ze dbam o mzoliwosc tego wybooru dla klienta ,jeszcze za to odpowiadac .Odpowiada klient za swoja decyzje i przewoznik takie jest nasze stanowisko i nie bedzie my ulegać durnym widzimisie wielkich specjalistow z Paypala i eBaya.Ustanawianei zasad niezgdonych z prawem kwalifikuje sie do zgloszenie jako skarga do Urzedu Ochrony Konkurencji i Konssumentow i jezeali zajdzie taka potrzeba skwapliwie z niej skorzystamy. Kazdemu tez radzimy -broncie swoich prawi nie poddawajcie sie ,nie dajcie sie wykorzystywac ,eBay i payaPal bira tak horrendalne oplaty prowizyjne ze maja ( a nawet i bez tego) tym bardziej dbać o przestrzeganie prawa oraz o wszystkich rowno klientów zarowno sprzedawcow jak i kupujacych .W tym wypadku ( ani żadnym innym) nie mozna kosztem sprzedawcy bronic kupujacego ktory celowo i rozwaznei swiadomy zagrozen podjał decyzje ( z chciwosci bo co to za roznica 10 pln na przesylce gdy towar kosztyje 400pln) taka o zastosowaniu przesylki zwyklej,Nie my ja podjeclismy a wiec nie my bedziemy za to ,wbrew latwym szybkim i byle jakim stwierdzeniom specjalistow z ebaya i Paypala.Aktualnie spraee kierujemy do zarządu obu tych niby rodzielnych firm.