polskie znaki

Zarejestrowałem się korzystająć z ebay.de w wersji niemieckie. Nie mogłem wtedy używać polskich znaków. Obecnie po uruchomieniu polskiej wersji mam możliwośćlogowania się ze starym loginem i hasłem. Postanowiłem zmienić w nazwisku i adrsie litery(wpisać polskie), po wejściu w opcje wyskakuja mi jednak po zmianie znaki zapytania w miejcu polskich liter.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

na swoim PC. To nie ma nic do kraju rejestracji. Ja jestm z Ebay USA gdzie sie rejestrowalem jednym nickiem a takze mam rejestracje na polskim ebay i widze ogonki na polskich portalach niezaleznie czy sie loguje czy nie, czy jestem, w domu czy w pracy.
Gdy wpisuję to wyskakują polskie znaki po zatwierdzeniu pojawia się strona z moimi danymi i są polskie znaki. Dopiero po ponownym zalogowaniu i wejściu w ustawienia rejestracyjne pojawiają się znaki zapytania. Wynika to zapewne z tego, że krajem rejestracji były Niemcy. Ale czy nie ma możliwości zmiany tego?
Poczytaj ich posty i post na szpilce a potem zapytaj: http://www.allegro.pl/phorum/list.php?f=268
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay