podejrzewam próbę oszustwa przez zielony-zi

wariacja
Użytkownik
wylicytowalam aparat u sprzedającego zielony-zi. mimo moich maili z zapewnieniami o chęci zakupu ten Pan nie raczył się do mnie odezwać. być może dlatego że nauczona wcześniejszymi doświadczeniami z ebay poprosiłam odrazu o możliwość osobistego odbioru.ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dziś ten Pan ponownie wystawił ten sam aparat!czy ktoś wie gdzie mogę zgłosić tak oczywiste naruszenie zasad?wydaje mi się że ten sprzedający w tej sytuacji powinien mieć zablokowane konto.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

Mam jeszcze gorszy problem Karpirvip oszukał mnie na ponad 900 zł!!! Tu możecie zgłaszać skargi, ale lepiej na policjii http://www.ebay.pl/helpTSForm Pozdrawiam
ulic4
Użytkownik
mam taki sam problem, ale nie wiem gdzie można to na TYM eBayu zgłosic.. pozostaje mi tylko policja.
vigor_83
Użytkownik
Witam zostałem oszukany przez Pana euro sell, gosc wystawia telefony ktorych nie ma i zgarnia za to kase, nie moge sie skontaktowac z eBay. Obecnie sprawe zglosilem na policje, wyslalem rowniez maila do RMF-FM w sprawie oszustw na eBay
kjara1000
Użytkownik
mam podobny problem; kupiłam na aukcji odtwarzacz mp3 i zaraz po zakończeniu aukcji okazało się, że sprzęt "się popsuł" mimo, że podobno nie był używany; próbuję znależc maila do administratora ebay ale nie mogę; czy wogóle istnieje opcja zgłaszania takich rzeczy?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań