paypal

tasior447
Użytkownik
witam mam jeszcze jedno pytanie odnosnie paypal założyłem konto pobrali odemnie 6.5 i na tym koniec niedostałem maila z kodem a te 6.50 jest na koncie ale jako srodki zablokowane czyli niedoszły do nich jeszcze pytam wiec ?? czy ktos wie ile to moze potrwac? czy ja musze cos zrobic? prosze o odpowiedz!!!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
tasior447
Użytkownik
płatności za wystawienie też? i dzieki za odpowiedz!!!
beda pobierac na biezaco z karty. Karta musi miec zatem pokrycie. Z konta nie mozna jeszcze w Polsce doladowac Paypala.
tasior447
Użytkownik
ok wszystko sie udało mam konto paypal dzieki ale teraz mam 2 pytania czy wystawiajac przedmiota za granice to czy oplaty ztym zwiazane za wystawienie przedmiotu czyli faktóre za korzystanie z ebaya zagranicznego moge płacic prze paypal?? a drugie pytanie to czy jak kupuje przedmiot i bede chciał zapłacic w syststemie paypal to jak to sie odbywa musze przelac srodki z mojego konta na konto paypal czy wydac jaks komende dotyczaca zapłaty a oni sami pobieraja srodki z mojego konta automatycznie jakto sie odbywa /?z góry dziekuje za odpowiedzie!!!
To jest ten sam kod, PP nie przesyła kodu mejlem
tasior447
Użytkownik
ale niedostałem kodu przez email ten który konczy rejestracje bo ten z wyciagu bankowego to jest do rozszezenia konta chyba ze to ten sam kod?
Kod będzie dostępny albo na miesięcznym wyciągu z banku albo sprawdź historie rachunku w ciągu kilku dni otrzymasz go, a 6,50 zostanie zwrócone
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay