płatność w innej walucie

lizyna29
Użytkownik
witam właśnie założyłam konto na ebay-u i chcę dokonać zakupu przedmiotu w dolarach amerykańskich. nie wiem jednak jaką kwotę przelać na konto paypal aby była ona odpowiednia (pokryła koszt przedmiotu, przesyłki i wymianę walut). dodam że nie posiadam karty kredytowej, więc muszę korzystać z salda PayPal. przesyłka z wysyłką kosztuję 59,9 $. czy ktoś mi może udzielić informacji jak to przeliczyć na polskie zł dodając do tego koszy zamiany waluty? a zlotówki przeliczać na dolary po bieżącym kursie? są jeszcze jakieś inne opłaty, które mi umknęły? czytałam o przelewach na stronie PayPal ale dalej nie mam pojęcia 😕 bardzo proszę o pomoc smile.gif Go to the top of the pageReport Post Delete Post

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

lizyna29
Użytkownik
bardzo dziękuję 😉
przelczysz tak (na sucho) Zalogój się do konta PP Kliknij ,,wyślij pieniądze" Na środku ekranu rozwiń w pionie pesek rodzaju waluty Po lewej wpisz kwote Kliknij na niebieski aktywny napis ,,aktualizuj" pozdrawiam
Kurs jest zmienny i w TEJ CHWILI 60$-(równa się 194,75 PLN przelej na konto PP troszke więcej Płacąc poprzez PP nie masz innych opłat
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań