oszustwo

Witam wszystkich, w piatek zakupiłem tel od BODZIO582 zapłaciłem kontem paypal a koles sie wyrejestrował znikł nie odpisuje ani nic:/ Co moge zrobic aby aby odzysac kase albo zgłosic taki fakt? Chciałem zgłosic ze nie otrzymałem towaru ale wyswietla sie ze upłyneło za mało czasu i musze czekac. Czy jest inna mozliwosc aby zgłosic to? Jak wogule mozna robic takie zeczy nie rozumiem. Pozdrawiam serdecznie

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Ahaa To dobrze, że płaciłeś PP, po 10 dniach otwierasz spór (konsola rozstrzygania sporów w mój ebay po lewej stronie) i zaznaczasz tamnie otrzymałem towaru i dalej powinno być użytkownik już nie zarejestrowany czy jakoś tak. Nie koleś się wyrejestrował tylko raczej serwis go zablokował. A ja nie rozumiem jak możecie kupować od osób, które ledwo się zarejestrowały. Oni są coś w rodzaju kopertek na allu. Pozdro
Jeśli płaciłeś PP to możesz otworzyć spór, masz na to 10-60 dni. Jeśli inna metodą to pozostaje tylko POLICJA
Witam!!! A nie kupowałeś może telefonu super sony ericsson w 890i od użytkownika pietrek878787???? Ja kupiłem u niego i po wplacie zero odezwu, w końcu udało mi się znaleść numer tel, do jego domu, jego matka i siostra powiedziały że on nie ma żadnych telefonów!!!!!!!!!!!!! Nic nie sprzedaje!!!! 21letni oszust!!!!!!!!! Jak będziesz chciał do niego numer tel, napisz do mnie na e-mail: matti110@interia.pl Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay