oszustwa

dlaczego mi się wydaje ze e-bay ma gdzieś sprawy oszukanych ludzi. Przykład: uzytkownik ufa oszukał tyle ludzi i nic

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

na szczęście pieniądze odzyskałem. mimo tylu negatywów pieniądze oddał i chwała mu za to . człowiek ma nauczkę na przyszłość
wiesz regulamin regulaminem a rzeczywistosc rzeczywistością,za tyle negów co on ma to po połowie juz mu powinni zawiesic,konsola sporów ,popatrza na nia chyba dopiero jak zawiadomisz adminów ,wejdz do odpowiedniego działu i opisz konkretnie al ekrótko sprawe ,nie licz ż ektos bedzi ewchodził i patrzył choc tak powinno byc napisz w odpowiednim odnosniku zostałem oszukany w aukcji numer tej i tej na kwote ,oprócz mnie jeszcze 7 osób ,gośc cma 8 negatywów i 3 pozytywy czemu z tym nic nie robicie. zareaguja zawieszą a co do odzykania pieniedzy to .... to juz ni ebedzi etakie proste ,bo wiesz niby wszyscy maja zabezpieczenia na aukcjahc ale w praktyce jest inaczej ,niby można poda coso0be do sądu masz 100% wygrana jak jego dane sa prawdziwe wogule ale tez zycie zyciem sprawa moż eiśc i iśc ,możesz tez sprawe wysąłc do kokórki policji zajmujacej sie tymi internetowymi wałami ,jak dane sa prawdziwe albo korzyst6ał z domowego kompa to szybko go złapia tak to .... pozdrawiam
czy przez twoją odpowiedz mam rozumieć że wszystko mam zgłaszać adminom? z tego wynika że jak założyłem spor to nikt go nie przeczyta dopóki gdzieś na forum nie napiszę o tym? myślałem że załozenie sporu jest rownoznaczne z wzięciem uzytkownika " pod lupe" i sprawdzeniem jego transakcji
no rzeczywiści ezastanawiajace czy ktokolwiek z was zawiadomil o tym wogle adminom w odpowiednim dziale za coś takiego od razu przeciez powinno byc zawieszone konto dziwne??
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań