oszust :(

siemka.. ostatnio kupiłam tel od: jamaa123456789 po wpłacie na konto kasy straciłam z nim kontakt =( czy wie ktos czy ebay tak jak alegro wypłaca odszkodowanie?? i czy mozna dowiedziec sie jakos dane uzytkownika??czekam na odpowiedz.pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

mnie nazciela osoba o nicku miss-shakur (Tadeusz Woźnicki, ul. Bacciarellego 44/1, 51-649 Wrocław). jestem na tyle wsciekla, ze nie odpuszcze (choc chodzi o wzglednie niewielka sume). czy kogos innego tez oszukala ta osoba?
meryibra
Użytkownik
dobromisiu - mam złą wiadomość: nie ma już listy oszustów na forum. Była tylko pół dnia i jakiś siekierkowy z ebaya ją wyciął.
Dopisz się na forum do Listy oszustów i dawaj znać jak sprawy stoją... Pozdr, D.
igabart
Użytkownik
Witam obecnych - dołączyłem chyba do grona przewiniętych-poszukuję sladu albo dobrej dorady ! zrobiłem przelew /aukcja 6428095440 /--sprzedający -kakannnnnnn-- e-mail: katarzynnnnnnn@yahoo.com Zero kontaktu po przelewie kasy na jej konto tj. Katarz... Miodusk. ul. A.L. Warszawa ? Idę sprawę zgłośić na policję a Was proszę o jakąś podpowiedż. Mój e-mail skudlo@skudlo.com.pl
No koles ma nick: jamaa123456789 :] pozdro!!
napisz co to za koleś... moze uda mi się Ciebie skontaktować z innymi oszukanymi przez niego.... Pozd. D.
dzieki bardzo:D:D za pomoc:D:D 😉 dane okazały sie prawdziwe.... :D:D a gosciu bedzie miał sprawe w sadzie:D:D tylko nie wiem jak skontaktowac sie z innymi co u niego kupywali;....
oo dzieki... dziwne bo podał mi inne nazwisko z nr konta niz te co miał wpisane w danych... jakies podejrzane... ale widze ze duzo osób kupiło od niego to.. tak samo na alegro wystawiał te aukcje... mam nadzieje ze te dane sa prawdziwe i złapie tego goscia.... pozdro!!
adk.tvp
Użytkownik
Witam Możesz uzyskać dale cwaniaka, ale czy są prawdziwe to już inny problem, aby zażądać informacji kontaktowych partnera handlowego należy wykonać następujące kroki: 1. Przejdź do witryny www.ebay.com 2. Kliknij na łącze "Advanced Search" w prawym górnym rogu dowolnej strony witryny eBay. 3. W kolumnie Search po lewej stronie kliknij łącze "Find Contact Information" 4. W polu "Enter User ID of member" wpisz nazwę użytkownika, którego danych kontaktowych szukasz. W polu poniżej numer aukcji/przedmiotu, następnie klikni Search. Tutaj pojawi się informacja z prośbą o zalogowanie. Następnie ukaże się strona "Request complete" co oznacza, że żądane dane osobowe, zostały wysłane na adres mailowy. Pozdrawiam adk.tvp
gruby8
Użytkownik
Niestety ebay nie odda ci nic i nic z tym nie zrobi. Nawet danych oszusta nie dostaniesz bo mówią ze ochrona danych osobowych!! Ebay nic ci nie pomoze!!!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay