nie dosatraczono towaru w terminie

Dzień dobry, mam pytanie: pierwszy raz kupiłam coś na ebay.Umówiłam się ze sprzedającą, że prześlę jej potwierdzenie przelewu, aby od razu mogła wysłać mi ihone 3g 32 GB. Było to w ubiegłą środę (21 lipca) i do tej pory nie dostałam przesyłki. Co mogę zrobić?ile czasu ma prawnie na wysłanie towaru? W dodatku nie odpowiada na moje maila, kontakt urwał się w chwili gdy zrobiłam przelew. Nie chcę jeszcze pisać kto to, ale jeśli przesyłka nie dojdzie jutro, to sądzę, że to już będzie naruszenie reguł i będę musiała ostrzec innych użytkowników. pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

Dzięki wielkie za pomoc, jeśli rzeczywiście nie dojdzie ten towar, to skorzystam z Twojej rady. pozdrawiam
cena faktycznie atrakcyja, podejrzanie atrakcyjna, powiedzialbym. Jesli dodamy wymog platnosci tylko przelewem bez opcji uzycia Paypala to jest to oszustwo na 99,99%. Prosze nie ludz sie. Otworz spor na Ebay ale poniewaz nie placilas Paypalem to na niewiele sie to zda - moze nastraszy sprzedwce i zwroci pieniadze. Zagroz mu tez negatywem.
Wiesz, nie chciałabym za wcześnie kogoś zniesławiać, może ten towar tyle idzie ze Śląska do Warszawy? A cena była rzeczywiście bardzo atrakcyjna, 300 pln...
jesli placilas przelewem to pewnie wtopilas kaske. podaj link do aukcji lub nazwe sprzedawcy
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay