Mam wiele pytań i watpliwości, natomiast brak mi czasu by przeglądać wszystkie odpowiedzi w pomocy, bo tego jest setki. Kupiłem coś na e-bayu, pod wpływem polskiego tłumaczenia na Ebay pl( wyglądało zupełnie normalnie) i teraz mam problemy z realizacją; te firmy w Anglii nie mają normalnych - jak u nas na allegro - kont bankowych i nie nardzo rozumiem z tego co ta firma pisze, bo jak ja mam wpłacić należność to musi być konto firmy, a nie tylko jej adres, bo Poczta Polska nie wysyła jeszcze funtów do Anglii. Poza tym co oznacza słowo "relist", w słownikach go nie ma, a w przysłanym do mnie e-mailu występuję parę razy i bez tego nic nie mogę zrozumieć z tej informacji.Totalnie też nie mogę zrozumieć co to jest Pay Pal, bo jak się próbowałem zarejestrować w nim , to - choć na grafiku informacyjnym było że można dosłać do tego czegoś jak pay pal pieniądze z rachunku bankowego( który akurat mam ) - przy rejestracji żądano jakieś karty ( chyba kredytowej ), a ja takiej nie mam, bo... nie jest mi potrzebna; ja nie mam zwyczaju robić zakupów na kredyt.