malina489 nie wysyła towaru!

Witam! zgłosiło się już kilka osób, które podobnie jak ja nie otrzymały iphona od użytkownika malina 489. Czy jest ktoś jeszcze kto został oszukany? Razem możemy zdziałać więcej, zgłosić się na policję. może są jakieś dobre rady co zrobić jeszcze? pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

W tym tygodniu wybieram się na policję, gdyby Państwo zdecydowali się również można podać wzajemnie namiary na siebie, żeby policemani wiedzieli ile jest oszukanych osób.
mothpbk
Użytkownik
Ja również nie dostałem zakupionego iPhona. Na szczęście nie zapłaciłem jej żadnych pieniędzy, ponieważ nr konta jest błędny a przez paypal nie chciała. Miała wysłać za pobraniem.
Drodzy Państwo skontaktujmy się mailowo i ustalmy plan działania, żeby wspólnie odzyskać pieniądze?tak, żeby na policji wiedzieli, że to jedna sprawa.
Nr. telefonu do maliny489 to:693837750 jednakże udaje że ma uszkodzony telefon i nie odbiera,ale póżniej wysyła sms pytając kto dzwonił-życzę powodzenia. Pozdrawiam.
Ja kontakt mam jedynie emailowy - wciąż jestem zapewniana, że telefon jest w drodze, a ja negatywa wystawiłam niesłusznie. Czy ma pan telefon do tej pani?
Witam. Ja również nie otrzymałem zakupionej Nokii 95 .Ze sprzedającą nie ma kontaktu e-mailowego ani telefonicznego.W poniedziałek zamykam spór,wystawiam opinię i w najbliższym czasie mam zamiar zgłosić sprawę na policję.Problemem jest że eBay nie podaje dokładnego adresu sprzedającego.Jeśli są inne pomysły chętnie się do nich dołączę . Pozdrawiam -wojtek42110
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay