kupownie z Anglii 3

gvtek1
Użytkownik
Witam dziekuje za podpowiedzi. Zrobiłem wszystko jak mi radzono, wysyłałem mail'e na e-bay.co.uk na e-bay.com oraz na e-bay.pl. I nadal nic. Nawet zmieniłem konto. Na zagranicznym e-bay'u odpowiadają mi, że wiadomośc wysłano do sprzedających ale żadnych odpowidzi od nich nie otrzymuje. Nawet jak wysyłam do sprzedających na naszym e-bay'u to są problemy - "Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji." Proszę o pomoc.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

gvtek1
Użytkownik
"Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji." taki komunikat mi sie wyswietla jak chce wysłac mail'a do ludzi z e-bay.pl również do Ciebie stamps222 pozdrawiam
Jest zawsze mozliwosc ze cie ignoruja lub potrzebuja wiecej czasu na odpowiedz. Napisz do mnie testowy email...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay