kupiłam przedmiot ale nie moge zrobic przelewu

ada_endzi
Użytkownik
Witam . MAM PROBLEM KUPIŁAM U JEDNEGO FACETA ALE NA 2 AUKCJACH KOSMETYKI. JESTEM OD NIEDAWNA ALE NIE MOGE WYSŁAĆ PINIĘDZY NA TO KONTO CO MAMPODANE . WYCHODZI NA TO ŻE MAM ZAMAŁO OSTATNIEJ CYFRY. DLACZEGO MAM TAKI PROBLEM. JESTEM OD NIE DAWNA I STRASZNIE SIĘ NIEPOKOJE TYM FAKTEM. PROSZE POMÓŻCIE

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

Zaplac Paypalem. Paypal oferuje ochrone przed nieuczciwymi sprzedawcami, przelew nie. Podaj link do aukcji to zobaczymy czy to zaufany sprzedawca.
Napisał Ci stams222 jak i gosicca, że płacisz PayPal'em a nie przelewem, przelew jest dobry ale na alledrogo. a jak paczka zaginie lub np. wogule nie wyśle to ebay nie pomoże i nie będziesz mogła odzyskać kasy, wtedy zostaje wizyta na Policji. Więc dla swego dobra płać PayPal'em mimo to, że kupiłaś u sprzedawcy z Polski koniec kropka. A tak nawiasem mówiąc ma numer konta bankowego podany również na stronie "ja" (odpowiednik "o mnie" z alledrogo)
ada_endzi
Użytkownik
TAMTA AUKCJA SIĘ JUZ ZAKOŃCZYŁA TA JEST JASZCZE WAŻNA . KUPIŁAM 10 SZTUK TEJ WODY ALE NA INNEJ AUKCJI U TAGO PANA I 1 WODE CELEBRE TEŻ U TEGO PANA http://cgi.ebay.pl/PERFUMY-AVON-PERCEIVE-50ml-15-99z-PRZESYLKA-GRATIS_W0QQitemZ260565971900QQcmdZVie...
ada_endzi
Użytkownik
ada_endzi
Użytkownik
Witam . Przelałam za mało środków na konto i dlatego chciałam zapłacić przelewem. Na dodatek jak chce wysłać pieniądze to nr konta jest zakrotki o 1 cyfre ostatnią . Niewiem co mam zrobic , a sprzedawca nie odpisuje mi na wiadomości
To jest forum pomocy i porad PŁAC TYLKO POPRZEZ PAYPAL tak jak napisał Pan Marek
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay