komputer z anglii

0na_66
Użytkownik
witam mam zamiar zalicytowac komputer z anglii i mam pytanie.Mieszkam w Polsce mam zamiar zalicytowac na ebay.co.uk czy istnieje możliwość zapłaty przy odbiorze?? czy transakcja dojdzie do skutku? znam trochę Angielski więc z komunikacją mailową raczej nie będzie problemu. Nie wiem po prostu jak dokończyć transakcję na której mam zamiar zalicytować, waluta jaka tam jest , jest to funt , czy będę mogła zapłacić w złotych? na czyjeś konto? proszę o szybką odpowiedź do końca zostało nie wiele. z pozdrowieniami Anna.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

1. Poddaj druga strone krytycznemu testowi i zwroc uwage na: kontakt telefoniczny responsywnosc komunikatywnosc profesjonalizm strony dopracowanie strony duza ilosc komentarzy wysoki odsetek komentarzy pozytywnych ustabilizowana firma obecnosc sklepu na Ebay czy innym portalu pobieranie podatku normalne koszty wysylki, pakowania i za manipulacje spcjalizacja w artykule gwarancje zwrotu, rekojmy kraj lokalizacji akceptacja karty kredytowej dorosly nick itp. Im wiecej z powyzszych warunkow odpowiada przyjetym standardom tym mniejsze ryzyko oszustwa. 2. Płac Paypalem zarejestruj sie tu www.paypal.pl Paypal zaplaci funtami z twojej karty zlotowkowej. Zapytaj sprzedawce czy moze ci przyslac za pobraniem. Podaj nr. aukcji to wyrazimy opinie o sprzedawcy.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań